Hogyan segíthetsz nekünk?

Ha szeretnél segíteni nekünk, több módon is megteheted ezt.

1. Jelenleg elsősorban FORDÍTÓKAT keresünk!

 A weboldalt, a cikkeinket, grafikáinkat szeretnénk több nyelvre is lefordítani, hogy így az európai szavazók is megismerhessék Orbán valódi arcát. Ezáltal remélhetőleg nyomást tudnak majd gyakorolni a politikusaikra, a kormányaikra, hogy Orbánnak ne küldjenek uniós pénzt, vagy épp a bukása után elfogadják az Orbán-maffia felszámolását, a letartóztatásokat és a teljes vagyonelkobzásokat.

Ha tudsz segíteni a fordításban, akkor jelentkezz és írd meg, hogy milyen nyelven és mennyi fordítást tudsz vállalni? (pl. egy-egy cikk, egy-egy képfelirat, vagy egy teljes kategória, esetleg az egész oldal, stb.)

Elsőként az ANGOL és a NÉMET nyelvű változatot szeretnénk elkészíteni, de bármilyen európai nyelvű fordítást szívesen veszünk! (pl. francia, spanyol, lengyel, olasz, holland, stb.)

2. Oszd meg a cikkeinket, a képeinket, a weboldalunkat

Az egyik legnagyobb segítség, ha megosztod az írásainkat, a képeinket a facebookon, a twitteren, vagy bárhol máshol. Minél többen ismerik az oldalt, minél több helyre jut el az igazság Orbánról, annál hamarabb kerül a megérdemelt helyére: a történelem szemétdombjára!

3. Írhatsz, küldhetsz cikket

Ha szeretnél cikket, grafikát, karikatúrát küldeni, azokat is szívesen fogadjuk. A cikkek legyenek viszonylag egyszerűen megérthetők az európai állampolgárok számára is – hiszen az ő pénzüket lopja el az Orbán-család.

4. Segíthetsz a weboldal fejlesztésében

Ha rendelkezel ilyen irányú tapasztalattal, szívesen vesszük a tanácsaidat, ötleteidet a weboldal üzemeltetésében, felépítésében, a social media vagy épp a dizájn területén.

5. Egyéb témák és ötletek

Egyszerűen csak vedd fel velünk a kapcsolatot.

6. Anyagilag is támogathatsz bennünket

Ha van rá lehetőséged, küldhetsz anyagi támogatást is a munkánkhoz. Bővebben itt olvashatsz róla:

Segíthetsz egy megosztással: