306. Észak-koreai agymosás és Goebbels propagandája

A gyűlölet prófétája

Orbán gyűlöletmédiájában egyetlen egy pozitív hír sem jelenhet meg a menekültekről, csak és kizárólag uszítás és a szélsőjobboldali vagy orosz propagandagyárak hazugságai, álhírei.

Orbán 2010 után szisztematikusan felszámolta a független sajtót és médiát Magyarországon, így mára már kb. a magyar média 80%-a van a kezében.

Ezekben az újságokban, rádiókban, tévékben, weblapokon

észak-koreai szintű agymosás és folyamatos, goebbelsi gyűlöletpropaganda folyik a nap 24 órájában.

A 2018-as választás előtt 3 hónapig éjjel-nappal csak a folyamatos uszítás ment a migránsok, Brüsszel és az EU ellen – minden rádióban és tévében, minden hírekben megállás nélkül, álhírekkel és hazugságokkal.

Orbán személyesen végigturnézta és végighazudta az egész médiáját azzal, hogy ha az ellenzék nyer, akkor Brüsszel minden magyar házába menekülteket telepít és mindenkinek 9 millió forintot kell majd erre fizetnie.

Az állami köztévében Orbán ellenzéke

4 évente mindösszesen 5 percet beszélhet.

Az összes többi időben Orbán propagandája szól, az ellenzékről pedig hazugságokat terjesztenek. A közmédia vezetőjéről bírósági ítélet mondta ki, hogy hírhamisító.

Jellemző, hogy még most is, amikor Putyin háborút indított Ukrajna ellen, Orbán médiája egy az egyben az orosz propagandát sugározza.

Ne feledjük, hogy az Európai Néppártnak ez mindvégig teljesen megfelelt. Olyannyira, hogy a 2018-as választások előtt személyesen Manfred Weber jött el Orbánnak kampányolni.

Segíthetsz egy megosztással: