303. Gyűlöletkampány az egész világ ellen

A gyűlölet prófétája

Mint minden diktátor, Orbán is folyamatosan „harcban áll”, állandóan „harcolnia kell” – leginkább persze a józan ész ellen. Soha nem tud békében élni, mert az a bukását hozhatja.

Goebbels legjobb tanítványa: a legképtelenebb hazugságait is féktelenül, gátlástalanul sulykoló, uszító propagandát folytat. (A 2018-as választás előtt például a gyűlöletmédiája 3 hónapon keresztül azt harsogta mindenhol a nap 24 órájában, hogy ha nem ő nyer, akkor Brüsszel majd menekülteket költöztet minden magyar házába…) A szavazóinak állandó rettegésben kell élniük, amitől csak ő védheti meg őket.

Orbán 2015 óta uszít bárki ellen, aki a háborús menekültek sorsát érdemben és emberségesen szeretné megoldani. Így került a hazug orbáni gyűlöletkampány célkeresztjébe Soros György, az EU, Brüsszel, az ENSZ, vagy épp az Európai Néppárt vezetője is.

Egy beteg elme fékeveszett tombolása ez Európában.

Ne feledjük, hogy az Európai Néppárt végig elnézte Orbánnak ezt a folyamatos gyűlöletkampányt, és amikor a saját vezetőjük ellen fordult, akkor is csak ímmel-ámmal léptek fel ellene. (ld. a Fidesz felfüggesztése kizárás helyett)

Segíthetsz egy megosztással: