403. A fatolvaj vej

Európa tolvaja

Tiborcz István, aki Orbán Viktor veje, piti kis fatolvajként kezdte: engedély nélkül kivágatta más erdejét, a kivágott fát pedig ellopta.

Ferenczi Krisztina újságíró annak idején látta és le is fényképezte a tetthelyen az illegálisan kivágott fa elszállításához használt traktort, ami később Tiborcz István és Orbán Ráhel egyik esküvői fotóján köszönt vissza. Íme:

A falopáshoz használt traktor Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvői fotózásán.

Kínos lebukás, de természetesen az orbáni magyar rendőrség hosszas „nyomozás” után megszüntette az eljárást, mondván, hogy nem találták meg a tettest.

Tiborcz pedig Orbán vejeként már milliárdokat lophatott:

az Elios nevű cégével szervezett bűnözői módszerekkel loptak el 13 milliárd forintnyi uniós pénzt önkormányzati közvilágítási projekteken.

Az Európai Csalás Elleni Iroda (OLAF) feljelentését természetesen az orbáncsicska Polt Péter vezette ügyészség elsikálta.

Tiborcz és Orbán Ráhel jelenleg már csak a látható vagyon alapján is a leggazdagabb magyarok közé tartoznak, de ebben értelemszerűen nincsenek benne a titkos svájci és egyéb külföldi bankszámlák és vagyonok. A lopott pénzekből mára már egy sor kastélyt és szállodát vásároltak fel itthon és külföldön egyaránt.

Ne feledjük, hogy mindez Ursula von der Leyent és az Európai Néppártot sosem zavarta, több mint egy évtizeden keresztül elnézték és támogatták, ahogy az Orbán-család meglopja az uniós adófizetőket.

Segíthetsz egy megosztással: